Hastanemiz Mikrobiyoloji Uzmanı ve Temel İmmünoloji Yan Dal Uzmanı Doç. Dr. Alev Çetin DURAN, Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneği (KLİMUD) Temel İmmünoloji Çalışma Grubu (TİÇG)'nun Eğitim Programına Eğitici Olarak Katılmıştır.
02 Eylül 2024

Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneği (KLİMUD) Temel İmmünoloji Çalışma Grubu (TİÇG) tarafından 24-25 Ağustos 2024 tarihlerinde SBÜ Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi ev sahipliğinde “Rutin Laboratuvar Uygulamalarında Akan Hücre Ölçer Kursu” düzenlenmiştir. Hastanemiz Mikrobiyoloji Uzmanı ve Temel İmmünoloji Yan Dal Uzmanı Doç. Dr. Alev Çetin DURAN kursta eğitici olarak görev almış olup “Kan Hücrelerinin Gelişim Basamakları, Yüzey Belirteçlerinin Dağılımı ve İmmunfenotipleme” ve “Paroksismal Nokturnal Hemoglobinüri (PNH)” konularında eğitim vererek hastanemizi temsil etmiştir.

• Doç. Dr. Alev Çetin Duran 1