Uzaktan Hasta Değerlendirme (TELETIP) Hizmeti Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Sağlıklı Yaş Alma Merkezinde (YAŞAM) Hizmete Girdi.
31 Mayıs 2024

Uzaktan Hasta Değerlendirme (TELETIP) Hizmeti Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Sağlıklı Yaş Alma Merkezinde (YAŞAM) Hizmete Girdi…

İleri yaştaki hastalar; hareket kısıtlılığı, kırsalda yaşama veya bakıcı problemleri gibi nedenlerle sağlık hizmetlerine erişimde sorunlar yaşayabilmektedir. Ayrıca,  ileri yaşla birlikte artan kronik hastalıkların takibinde yaşanan problemler yaşam kalitesi üzerine olumsuz etkileri olmaktadır.  Bu bağlamda YAŞAM merkezinde sağlık hizmetlerine erişimin kolaylaştırılması için Uzaktan Hasta Değerlendirme (TELETIP) hizmeti Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi YAŞAM merkezinde başlamıştır. İleri yaş bireylerimiz (65 yaş ve üzeri)  bu hizmetten elektronik iletişim teknolojileri ile MHRS randevusu alarak yararlanabilir.